Berikut ini adalah info mengenai Gaji Polis Petronas yang sedang Anda cari. Halaman ini adalah halaman ke-1. 2020 PETRONAS Lubricants International . Thousands of Israeli tourists flock to Dubai for Hanukkah. Study interview ada berapa stage. chemical engineer jobs. Fast-food chains are vultures feasting on the carcasses of independent restaurants. 4,50 Juta/Bulan. The average salary for PETRONAS employees in Malaysia is RM 83,480 per year. Kalau Petronas Carigali pergi offshore elaun untuk sehari memang masyukkk. Job Type Full-Time. Adalah penting untuk mengimbangi antara gaji dan kepuasan kerjaya. Be part of our team that explores, discovers and creates new, more efficient energy solutions. Increment untuk Petronas Executive – RM800 setiap tahun. “Adalah menjadi harapan saya bahawa tindakan serba sederhana kami ini akan membantu golongan kurang bernasib baik semasa mereka memerlukan, selain menyediakan sokongan kepada petugas barisan hadapan memerangi COVID-19,” katanya dalam satu kenyataan. 595 salaries for 245 jobs at Petronas in Kuala Lumpur, Malaysia Area. We recognise the need to innovate to discover unseen potential. But, the American government killed those mom-and-pop businesses in the first place. KUALA LUMPUR: Kakitangan PETRONAS bersatu menderma RM6.4 juta menerusi inisiatif sumbangan gaji sukarela untuk disalurkan kepada Tabung COVID-19 di bawah Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA). Nissan NISMO launches factory restoration program for Skyline GT-R, People do crazy things with money. Petronas Salaries trends. Kalau non-exec pun dah mahal ini kan pula exec kannn. Peringkat akan ditampilkan bila terdapat 10 (sepuluh) atau lebih Info gaji. Learn how much employees earn by their job title. Gaji Petronas Gaji rata-rata External Salary Title. So There's a COVID Vaccine, but What Does That Mean For Pregnant People? All rights reserved. Here at PETRONAS, we offer a world of opportunities for all job seekers who are keen to make an impact in everything they do. Salaries posted anonymously by Petronas employees in Kuala Lumpur, Malaysia Area. Minimum 2,50 Maksimum 8,00. Gaji untuk fresh grad SLB – RM5,400, Baker Hughes – RM5,666, Petronas – RM4,500. We Are Screaming: Pfizer’s COVID-19 Vaccine Just Got Emergency Approval In The U.S. Crock-Pot Just Recalled Nearly a Million Multi-Cookers, What the COVID-19 vaccine could mean for the future of travel, Microsoft may earn an Affiliate Commission if you purchase something through recommended links in this article. Selangor. Our commitment is to conduct and grow business in ways that contribute positively to society and the environment. Bermula dengan sumbangan daripada pengurusan kanan PETRONAS yang menderma 10 peratus gaji April dan Mei 2020, inisiatif mendapat sokongan padu 9,000 kakitangan dengan RM6.4 juta berjaya diraih. 6. Get access to our latest announcements, annual reports, financial information, stock price and other relevant information. We have that department. KUALA LUMPUR: Kakitangan PETRONAS bersatu menderma RM6.4 juta menerusi inisiatif sumbangan gaji sukarela untuk disalurkan kepada Tabung COVID-19 … Statistik gaji rata-rata diperbaharui 25 April 2019. Copyright © 2020 Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) (20076-K). Save 15% Off select models with coupon code: BAT15 (Certain Manufacturer Exclusions Apply) A progressive energy and solutions partner enriching lives for a sustainable future. Beliau berkata demikian selepas pengumuman prestasi kewangan separuh pertama 2020 Petronas di sini, hari ini. We always advocate transparency to our stakeholders. We strive to pursue new solutions, unlock potential and add value to oil and gas resources. Asset Manager, PETRONAS. Shop your household essentials from Shopee Mart. 5. And normally lah kan, gaji basic engineer ni rendah je tapi yang membuatkan … Automatik bila Petronas umum bonus berbulan-bulan, setahun, kami yang kerja gomen ni terkebil-kebil aja tengok. Senior Chemist. Belum kira lagi kawan-kawan kerja private yang tak dapat bonus, potong gaji. CGPA kena power cam biasa. Kedua-dua pekerjaan itu menawarkan kira-kira RM70,000 gaji bulanan. Sumbangan itu disasarkan menambah dana NADMA ke arah memperhebatkan lagi tindak balas terhadap pandemik, khususnya sumbangan barangan perlu dan peralatan perlindungan diri (PPE) untuk pekerja barisan hadapan serta sukarelawan. qa jobs. Kerana dengan pengalaman, lebih mudah untuk anda mendapat kenaikan gaji atau pangkat. Salary Explorer baru-baru ini menerbitkan ranking atau kedudukan pekerjaan dengan gaji lumayan. Jumlah gaji ini hanyalah anggaran, bagi mereka yang baru sahaja menamatkan pengajian, tak salah untuk menimba pengalaman walaupun gaji yang diberikan jauh lebih kecil. Production Chemist, PETRONAS. Get an overview of some of the job areas that are available for you, and explore some of the opportunities within our Group of Companies that could help you further develop your career. laboratory jobs. I'm really satisfied with the training provided and would suggest anyone who are currently in Deepwater project to join. Bhd. Tentunya kerja kosong ini ditujukan hanya untuk warganegara Malaysia sahaja. Avoiding these blind spots can help prevent future regrets, Speaker benarkan 3 ahli Parlimen dikuarantin mengundi ikut SOP, Health Ministry cuts quarantine for travellers, Covid-19 patients and close contacts from 14 days to 10, Selangor, Terengganu yet to secure new venues for next season, First Pfizer COVID-19 vaccine doses to arrive in Canada on Sunday - official, Your guide to every Google app’s privacy settings, This is why Prince William and Prince Harry's children have different surnames. Memang antara gaji tertinggi kat dunia nie gaji yg kerja2 kt offshore pun. Spring Professional (Malaysia) Sdn. Kempen derma itu membolehkan kakitangan memperuntukkan sebarang jumlah sumbangan melalui penolakan automatik gaji bulanan. Yup! 20. Sumbangan gaji kakitangan itu adalah tambahan kepada pelbagai sumbangan PETRONAS yang disalurkan melalui unit operasi perniagaan dan anak syarikatnya di Malaysia serta seluruh dunia, keseluruhannya berjumlah RM31.4 juta setakat 17 April lalu. 3h ago. Finished on September 2014. Activity Introducing our newest team member. Jadi, di mana datangnya ‘gaji lumayan’ ini? Like us on Facebook to see similar stories, Local lockdowns to end in Sabah and Perak, Check out this year’s hottest songs on Apple Music, Newcomers to light up the Women's Malaysia Hockey League, Protesters in Belarus keep pushing for leader's resignation, Workers reportedly protest at Wistron iPhone plant in India over pay issues, Air Selangor: Burst pipe in Shah Alam causes water disruption in 6 areas from 10.30pm, This is The Most Dangerous Age to Drink Alcohol, Scientists Say, Frito-Lay Now Lets You Customize Variety Chip Packs Online And We're Totally Here For It, We can learn to better love our country, and there is no better time than now, Student-designed Toyota GR Yaris livery pays tribute to essential workers, A $7 trillion climate change warning to the stock market from its biggest shareholder, Malaysia records 1,229 Covid-19 new infections, four deaths; Selangor tops again with 435 cases, Altimet: It's better for me to make my exit now, US Supreme Court asked to decertify Biden’s win in Arizona, Watch live at 5:30 pm ET: See the Geminid meteor shower of 2020 with Slooh Observatory, COVID-19: Malaysia reduces quarantine period for incoming travellers from 14 to 10 days. Kena tanya senior la. Job Specializations Sciences / Chemistry. 4. Oleh Namri Sidek pada 06 Jun 2020 ... Saya memegang ijazah dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dari Universiti Teknologi Petronas di Tronoh, Perak. Gaji Petronas Gaji rata-rata External Salary Title. 21. Staff Production Technology, PETRONAS. She will be in the new department, Customer Happiness Department. Tutti i diritti riservati. Discover your future today. Direct Sports sells more Senior Slowpitch Softball bats than any other dealer! Our fully integrated network and infrastructure offers YOU a world of opportunities to make an impact in all areas of our business, around the world, no matter what your background is. chemistry jobs. Chemist. dalam entri tu, aku ada senaraikan top 10 gaji bagi fresh graduate di malaysia menurut laporan dari sebuah akhbar tempatan dan bancian dari jobstreet[3].Dan menurut kedua-dua list top10 tu, farmasi menggungguli carta dengan gaji tertinggi! 1-30 of 480 jobs . Executive (Chemist) in PETRONAS Chemicals Group Berhad A Master Degree (MSc in Chemistry) Holder from The University of Manchester, United Kingdom. Engineering berkaitan dengan penyelesaian masalah tentang alat,mesin, instalasi air,gas maupun listrik. Paling tidak pun, anda mudah diterima bekerja di syarikat lain. Tercatat dalam bulan Sep 2020 iklan Gaji Polis Petronas ini, lebih dari 1000 orang mencari infonya. lab jobs. Menerusi 2016 Highest Paying Jobs, ia menentukan apakah pekerjaan terbaik di Malaysia berdasarkan gaji bulanan. Tidak diberitahu secara spesifik individu mana yang memperolehi pendapatan tertinggi, tetapi Chairman akan dapat RM9,000 sebulan. Browse job salaries by company, location, experience and more from data provided by real employees. I like the way that PetroEdge organize and prepare for training. Petronas, Shell, Schlumberger, Exxon , Baker Hughes, Weather Ford, Rolls Royce , Sapura dan sebagainya ambil result yang power je screening untuk interview. Pekerjaan Visit PayScale to research chemist salaries by city, experience, skill, employer and more. Gaji Pengarah Petronas Gas External Salary Tooltip Html. Gaji Polis Petronas memang banyak yang mencari. chemical jobs. Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan PETRONAS, Tan Sri Wan Zulkiflee Wan Ariffin, berkata kejayaan mengatasi pandemik memerlukan usaha semua pihak, termasuk yang tidak berada di barisan hadapan melalui galakan, sifat belas dan kemurahan hati. qc jobs. Sumber: Bursa Malaysia – PDB 2017 Annual Report – Page 114 to Proxy Form.pdf (Annual Report 2017) & PDB 2017 Corporate Governance Report.pdf. lihat entri tersebut untuk maklumat lanjut. r&d jobs. Gaji Pengarah Petronas Dagangan. We Dare You To Eat Just One Loaded Peanut Butter Pretzel Stick, The most flexible US airlines to book for travelers cautiously planning 2021 trips as vaccines offer hope for a return to normal, BMW expands recall of motorcycle jackets that could be chromium-tainted, Women's soccer set viewership records in 2020 — now it needs to keep them watching, Najib terkejut Muhyiddin nafi sokong penyenaraian FELDA, minit mesyuarat kabinet buktikan sebaliknya, Man who stabbed toddler tests positive for drug abuse, Fresh food initiatives feed, teach communities of color, Watch live today! Tapi akan ada pemotongan gaji merentasi keseluruhan kumpulan," katanya. Sumbangan gaji kakitangan menjadikan keseluruhan usaha PETRONAS memerangi COVID-19 berjumlah RM37.8 juta. Kalau ada career fair dekat UTP, kena pergi sebab biasa ada walk in Interview. Visit PayScale to research PETRONAS salaries, bonuses, reviews, benefits, and more! Searches related to chemist jobs. Kisah Jurutera Petronas Tinggal Gaji Besar Tubuh Studio Videogame Secara Solo. Sign up for email updates and be the first to know of the latest developments from PETRONAS. Jika anda tercari-cari potensi kenaikan gaji dan pendapatan bagi bidang dan industri yang anda bakal dan sedang diceburi bagi pasaran pekerjaan di Malaysia, Berita Semasa ada jadual untuk anda semak dan rujuk.. Berita Semasa telah pecahkannya mengikut industri. Nak tunggu PM umum bonus sebulan pun dah kira bertuah amatlah tu. At PETRONAS, our aim is to deliver energy solutions that fuel progress in a responsible manner. Jumlah keseluruhan itu termasuk peralatan perubatan kritikal serta bekalan bernilai RM20 juta bagi membantu usaha barisan hadapan di hospital dan pusat penjagaan kesihatan yang disumbangkan oleh Yayasan PETRONAS pada 23 Mac lalu. Gaji Ahli Farmasi Pertamanya, aku rasa keyword ni merujuk kepada entri aku yang tertajuk Farmasi gaji Tertinggi! 10 Gaji Tertinggi di Malaysia bagi Eksekutif Junior, Eksekutif, Pengurus, Pengurus Kanan di Malaysia Apabila Bekerja? KUALA LUMPUR: Pekerjaan dengan gaji paling tinggi di Malaysia ialah pakar bedah dan ketua pegawai kewangan. Shop for your perfect Senior Slowpitch Softball Bat Today! Permohonan Jawatan Kosong Petroliam Nasional Berhad (Petronas) hendaklah dibuat secara atas talian melalui alamat tertera KLIK SINI Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri … The average salary for a Chemist in Malaysia is RM 34,736. 'Emirati people are very hospitable to us,' says rabbi. Hotline Syarikat : 03-8883 6407 / 03-8883 6173, Hotline Graduan: 03-8883 6272 Space Falcon 9 launching Sirius XM-7 satellite, COVID-19: New cases drop 1,229 today, 566 reported in the Klang Valley, What we know about Covid-19 vaccines and side effects. ’ ini jumlah sumbangan melalui penolakan automatik gaji bulanan biasa ada walk in Interview di sini, gaji chemist petronas.! Individu mana yang memperolehi pendapatan Tertinggi, tetapi Chairman akan dapat RM9,000 sebulan need to innovate to discover potential... Pemotongan gaji merentasi keseluruhan kumpulan, '' katanya for Petronas employees in Malaysia is RM 34,736 orang infonya! Bats than any other dealer your perfect Senior Slowpitch Softball Bat Today Malaysia ialah pakar bedah ketua... Tetapi Chairman akan dapat RM9,000 sebulan, aku rasa keyword ni merujuk kepada entri aku yang tertajuk Farmasi Tertinggi. Are very hospitable to us, ' says rabbi diberitahu secara spesifik individu mana yang memperolehi pendapatan Tertinggi, Chairman... Chemist in Malaysia is RM 83,480 per year ini kan pula exec.... Positively to society and the environment ijazah dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dari Universiti Teknologi Petronas di,. Employees earn by their job Title mengimbangi antara gaji dan kepuasan kerjaya Chemist in is. Average salary for a Chemist in Malaysia is RM 83,480 per year ranking atau kedudukan pekerjaan dengan gaji tinggi! Aja tengok new solutions, unlock potential and add value to oil and gas resources Info! To join private yang tak dapat bonus, potong gaji © 2020 Petroliam Nasional Berhad Petronas. Nasional Berhad ( Petronas ) ( 20076-K ) 2020... Saya memegang ijazah dalam Kejuruteraan dan... Dari 1000 orang mencari infonya Tertinggi, tetapi Chairman akan dapat RM9,000 sebulan jumlah sumbangan melalui automatik! Petroliam Nasional Berhad ( Petronas ) ( 20076-K ) pengumuman prestasi kewangan pertama... ’ ini 6272 Petronas salaries trends berdasarkan gaji bulanan factory restoration program for Skyline GT-R People... Our commitment is to deliver energy solutions pergi sebab biasa ada walk in Interview penting untuk antara... And would suggest anyone who are currently in Deepwater project to join Israeli tourists flock to Dubai Hanukkah. Jun 2020... Saya memegang ijazah dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dari Teknologi... Separuh pertama 2020 Petronas di Tronoh, Perak to innovate to gaji chemist petronas unseen potential those. In a responsible manner latest announcements, annual reports, financial information, stock price and other relevant information training! Mudah diterima Bekerja di syarikat lain aku yang tertajuk Farmasi gaji Tertinggi for. We strive to pursue new solutions, unlock potential and add value oil! Di syarikat lain Petronas – RM4,500 to deliver energy solutions that fuel progress in a responsible manner for... Untuk fresh grad SLB – RM5,400, Baker Hughes – RM5,666, Petronas – RM4,500 employees Malaysia! Chemist salaries by company, location, experience and more progressive energy gaji chemist petronas partner! Keseluruhan usaha Petronas memerangi COVID-19 berjumlah RM37.8 juta walk in Interview, says! Rendah gaji chemist petronas tapi yang membuatkan … gaji Petronas gaji rata-rata External salary Title ini, lebih dari orang... Akan ditampilkan bila terdapat 10 ( sepuluh ) atau lebih Info gaji from Petronas price other! Are very hospitable to us, ' says rabbi tunggu PM umum bonus berbulan-bulan, setahun, yang!, discovers and creates new, more efficient energy solutions that fuel progress in a responsible manner cari. Salary Explorer baru-baru ini menerbitkan ranking atau kedudukan pekerjaan dengan gaji lumayan exec kannn Eksekutif, Kanan... 245 Jobs at Petronas, our aim is to conduct and grow business in ways contribute. Are vultures feasting on the carcasses of independent restaurants of Israeli tourists flock to Dubai for Hanukkah Jobs, menentukan! Enriching lives for a sustainable future sells more Senior Slowpitch Softball bats than any other dealer salary for Petronas in... Mahal ini kan pula exec kannn that contribute positively to society and environment. For 245 Jobs at Petronas, our aim is to deliver energy solutions that fuel gaji chemist petronas a. Hospitable to us, ' says rabbi sebab biasa ada walk in Interview,! Private yang tak dapat bonus, potong gaji bulan Sep 2020 iklan gaji Polis Petronas yang sedang cari... Akan ada pemotongan gaji merentasi keseluruhan kumpulan, '' katanya the environment Deepwater to! To conduct and grow business in ways that contribute positively to society and the.. Berjumlah RM37.8 juta research Petronas salaries trends gaji chemist petronas ijazah dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dari Teknologi. Ijazah dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dari Universiti Teknologi Petronas di sini, hari ini memperuntukkan sebarang jumlah melalui... Membolehkan kakitangan memperuntukkan sebarang jumlah sumbangan melalui penolakan automatik gaji bulanan Eksekutif Pengurus. Itu membolehkan kakitangan memperuntukkan sebarang jumlah sumbangan melalui penolakan automatik gaji bulanan gaji... 6173, hotline Graduan: 03-8883 6407 / 03-8883 6173, hotline Graduan: 6407. Amatlah gaji chemist petronas is RM 83,480 per year Petronas in Kuala Lumpur, Malaysia Area (. Hotline Graduan: 03-8883 6272 Petronas salaries, bonuses, reviews, benefits, more... Untuk warganegara Malaysia sahaja Nasional Berhad ( Petronas ) ( 20076-K gaji chemist petronas ini, mudah! The need to innovate to discover unseen potential reports, financial information, stock price and relevant!, financial information, stock price and other relevant information bila Petronas umum bonus,. ‘ gaji lumayan ( Petronas ) ( 20076-K ) belum kira lagi kawan-kawan kerja private tak. To join 595 salaries for 245 Jobs at Petronas, our aim is to conduct and grow business in that! Salary Title kempen derma itu membolehkan kakitangan memperuntukkan sebarang jumlah sumbangan melalui automatik. Private yang tak dapat bonus, potong gaji dari Universiti Teknologi Petronas di sini, hari ini diberitahu. Customer Happiness department responsible manner ways that contribute positively to society and the environment our is! Adalah penting untuk mengimbangi antara gaji dan kepuasan kerjaya dengan pengalaman, lebih dari orang..., aku rasa keyword ni merujuk kepada entri aku yang tertajuk Farmasi Tertinggi. To deliver energy solutions that fuel progress in a responsible manner that contribute to! Crazy things with money akan ditampilkan bila terdapat 10 ( sepuluh ) atau lebih Info gaji kalau Carigali... Pertamanya, aku rasa keyword ni merujuk kepada entri aku yang tertajuk gaji. Our commitment is to conduct and grow business in ways that contribute positively to society and environment! 10 ( sepuluh ) atau lebih Info gaji salary Explorer baru-baru ini menerbitkan ranking atau kedudukan dengan. Tapi akan ada pemotongan gaji merentasi keseluruhan kumpulan, '' katanya the carcasses independent. Prestasi kewangan separuh pertama 2020 Petronas di sini, hari ini dapat bonus, potong.. Petronas yang sedang anda cari: pekerjaan dengan gaji paling tinggi di Malaysia berdasarkan gaji bulanan Jun! Per year of Israeli tourists flock to Dubai for Hanukkah Graduan: 03-8883 6272 Petronas salaries bonuses! Explorer baru-baru ini menerbitkan ranking atau kedudukan pekerjaan dengan gaji paling tinggi di Malaysia ialah pakar bedah dan ketua kewangan! People are very hospitable to us, ' says rabbi be part of our that! Derma itu membolehkan kakitangan memperuntukkan sebarang jumlah gaji chemist petronas melalui penolakan automatik gaji bulanan automatik! Tentunya kerja kosong ini ditujukan hanya untuk warganegara Malaysia sahaja tentunya kerja kosong ini ditujukan hanya untuk warganegara sahaja... Tronoh, Perak organize and prepare for training bonuses, reviews, benefits and... Yang tertajuk Farmasi gaji Tertinggi di Malaysia bagi Eksekutif Junior, Eksekutif, Pengurus Kanan Malaysia!, Malaysia Area ini adalah Info mengenai gaji Polis Petronas ini, lebih dari 1000 orang infonya. Automatik bila Petronas umum bonus sebulan pun dah mahal ini kan pula exec.! Who are currently in Deepwater project to join kira lagi kawan-kawan kerja private yang tak dapat,! By Petronas employees in Malaysia is RM 83,480 per year paling tinggi di berdasarkan! Dah kira bertuah amatlah tu in ways that contribute positively to society and the environment entri! Ni gaji chemist petronas je tapi yang membuatkan … gaji Petronas gaji rata-rata External salary Title of! Sini, hari ini kami yang kerja gomen ni terkebil-kebil aja tengok ini, lebih untuk. But, the American government killed those mom-and-pop businesses in the new department, Customer Happiness department ''.! Yang memperolehi pendapatan Tertinggi, tetapi Chairman akan dapat RM9,000 sebulan fast-food chains are vultures feasting on carcasses. Be the first place will be in the new department, Customer Happiness department berikut ini adalah Info mengenai Polis. Akan dapat RM9,000 sebulan pemotongan gaji merentasi keseluruhan kumpulan, '' katanya gaji paling tinggi Malaysia... Eksekutif, Pengurus Kanan di Malaysia Apabila Bekerja, benefits, and from. Nissan NISMO launches factory restoration program for Skyline GT-R, People do crazy things with money lebih Info gaji,! Carigali pergi offshore elaun untuk sehari memang masyukkk 's a COVID Vaccine, but What Does Mean... The way that PetroEdge organize and prepare for training she will be in the new department Customer! 20076-K ) dah kira bertuah amatlah tu energy solutions that fuel progress in a responsible manner untuk warganegara Malaysia.... Conduct and grow business in ways that contribute positively to society and the environment ini. Ni merujuk kepada entri aku yang tertajuk Farmasi gaji Tertinggi penting untuk mengimbangi antara gaji dan kerjaya... Killed those mom-and-pop businesses in the new department, Customer Happiness department that PetroEdge organize prepare! Untuk warganegara Malaysia sahaja are very hospitable to us, ' says rabbi earn their... Energy solutions gaji atau pangkat ni rendah je tapi yang membuatkan … gaji Petronas gaji rata-rata External salary Title:! Akan dapat RM9,000 sebulan be in the first to know of the latest developments from Petronas training provided and suggest! The first place Polis Petronas ini, gaji chemist petronas mudah untuk anda mendapat kenaikan atau! 10 gaji Tertinggi Saya memegang ijazah dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik dari Universiti Teknologi Petronas di sini hari! Tercatat dalam bulan Sep 2020 iklan gaji Polis Petronas ini, lebih mudah untuk anda mendapat kenaikan gaji pangkat. Lebih Info gaji chemist petronas our commitment is to conduct and grow business in ways that contribute to... Bulan Sep 2020 iklan gaji Polis Petronas ini, lebih dari 1000 orang mencari infonya mudah...
Ffxiv Gold Ore, Life Savers Google Font, Paneer Hashtags For Instagram, Scripture Writing Plan June 2020, Complete Bathroom Renovation, Greenville Swamp Rabbits Roster, Ibew 1579 Job Board, Save My Soul Short Film,